SRA-Automatisering

SDR Account: het nieuwe werken in financieel-administratieve dienstverlening

Bij één van onze leden maakten wij onlangs kennis met een softwareproduct voor kantoren in (financieel) administratieve dienstverlening: SDR Account, een softwarepakket ontwikkeld door het kantoor zelf, waar het inmiddels jarenlang is getest en gebruikt. Wij willen u de informatie over deze oplossing niet onthouden en geven hieronder de introductietekst van SDR Account weer:

"SDR Account helpt administratieve handelingen efficiënter te organiseren met behoud van uw huidige pakket. Opvallend zijn de eenvoud, de compatibiliteit met vele administratieve pakketten en de zichtbare tijdwinst in het administratieve proces. Nieuwe kansen in een tijd waarin de concurrentie aanzet tot nieuwe oplossingen. Het kan, SDR Account is nu ook beschikbaar voor u.

Wat is SDR Account?

SDR Account is een softwaretool om administratieve dienstverlening zo efficiënt mogelijk uit te voeren, ontwikkeld vanuit de accountantspraktijk. Afhankelijk van de manier waarop u en uw cliënt de software gebruiken, bespaart u tot 90% op de uren die u aan de verwerking van administraties besteedt.

Wat maakt SDR Account uniek?

  • SDR Account is met name geschikt voor cliënten met weinig of geen boekhoudkundige ervaring, maar die wel bereid zijn een eigen administratie te voeren. Via een heel eenvoudig Excel-achtig invoerscherm kan de cliënt zelf zijn verkoop-, inkoop- en kasboek inboeken.
  • De bankmutaties kunnen door de cliënt zelf in SDR Account worden ingelezen. Tijdens het inleesproces worden verkoop- en inkoopfacturen automatisch aan de bijbehorende bankmutaties gekoppeld. Via zelf gedefinieerde kernwoorden kunnen meerdere bankmutaties d.m.v. één druk op de knop tegelijkertijd gecodeerd worden.
  • Door met SDR Account te werken levert de cliënt een (nagenoeg) volledig gecodeerde administratie aan bij de accountant, die de bestanden automatisch kan inlezen in het eigen administratieve pakket t.b.v. verdere verwerking (bv. aangiftes, managementrapportages en/of jaarrekening).
  • SDR Account is pakket onafhankelijk, uw administratieve pakket blijft behouden.

Wat is uw voordeel?

  • SDR Account bespaart u veel tijd en geld!
  • nooit meer handmatig bankmutaties invoeren.
  • automatisch coderen van ingelezen bankmutaties.
  • cliënt zorgt zelf op eenvoudige wijze voor vastlegging van (delen van) de administratie.
  • u ontvangt een (nagenoeg) volledig gecodeerde administratie.

Meer weten? Een demo van SDR Account?

Bent u benieuwd naar 'het nieuwe werken' in accountancy? RUITER Technology  demonstreert het u graag. Geef ons een uur van uw tijd en wij laten u zien hoe u met administratieve dienstverlening weer geld kunt verdienen.

 

Neem contact op voor een afspraak. Mail naar sales@ruittech.nl  of bel met nummer 0182 -54 83 76.

Op de website www.sdraccount.nl vindt u meer informatie over functionaliteit en prijzen én kunt u zelf een demoversie downloaden.

 

NB: Bij aanschaf van SDR Account vóór 31 december 2010 ontvangen SRA-leden 25% korting op de eenmalige aanschafprijs en zijn de installatie en een eerste instructie gratis."

 

U kunt uiteraard ook terecht bij SRA voor meer informatie: T 030-6566060 of

E automatisering@sra.nl.

 

Met vriendelijke groet,

 

Menno Kooreman

Hoofd SBU Automatisering

 

SRA-Automatisering

biedt haar leden informatie en advies op het gebied van IT-vraagstukken en speciale kortingen op hard- en software. Daarnaast organiseert SRA-Automatisering allerlei bijeenkomsten over actuele automatiserings-onderwerpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u vragen, neem dan contact op met de afdeling Automatisering 030 656 60 60 of automatisering@sra.nl