SDR Account Client - Voor de ondernemer

SDR Account Client geeft u de mogelijkheid op eenvoudige wijze iets te doen aan uw administratie waarmee de kosten voor uw administratie daadwerkelijk omlaag gaan. U heeft ongetwijfeld ervaren, dat u zelf iets aan uw administratie heeft willen doen maar niet merkt dat de kosten daarmee omlaag zijn gegaan. Dat komt omdat wat u vastlegt in vrijwel alle gevallen op het accountantskantoor nog een keer wordt vastgelegd. SDR Account Client maakt daar een einde aan. Wat u invoert kan de accountant eenvoudig inlezen in vrijwel alle professionele administratiepakketten.

Vastleggen van kas, inkoopboek en verkoopboekmutaties kan vrijwel iedere ondernemer zelf. Met wat instructie van de accountant lukt dat al vrij snel. Zelfs het inlezen en afcoderen van de bankmutaties is redelijk eenvoudig en kan een cliënt met enig administratief gevoel echt zelf.

SDR Account Client ondersteunt u en codeert veel van de bankmutaties zelf. Wat niet gecodeerd is doet u zelf en daarbij helpt SDR Account Client. Het geeft aan waar een soortgelijke post vorige keer op is gezet, zoekt voor u naar meerdere soortgelijke mutaties en vraag of die ook dezelfde code moeten krijgen enz.

U staat verstelt wat SDR Account Client kan en wat u kunt doen om het hele proces nog meer automatisch te laten lopen. Administratie voeren wordt weer leuk.

Terug naar producten...

RUITER Technology B.V.
Raam 4
2801 VM
Gouda

T 0182 - 548 376
E sales@ruittech.nl