SDR Account Server - Voor de Accountant

SDR Account Server is een voor en in de accountantspraktijk ontwikkelde software waarmee het mogelijk wordt de administratieve dienstverlening efficiënt uit te voeren. De gedachte achter SDR Account is dat cliënten in staat moeten worden gesteld om op een eenvoudige manier administratieve gegevens vast te leggen en het accountantskantoor geen tijd meer hoeft te steken in het boeken van de mutaties.

Belangrijk punt is dat SDR Account werkt in combinatie met vrijwel alle professionele administratiepakketten. Als kantoor kunt u dus uw huidige pakket blijven gebruiken.

Lees meer...SDR Account Client - Voor de ondernemer

SDR Account Client geeft u de mogelijkheid op eenvoudige wijze iets te doen aan uw administratie waarmee de kosten voor uw administratie daadwerkelijk omlaag gaan. U heeft ongetwijfeld ervaren, dat u zelf iets aan uw administratie heeft willen doen maar niet merkt dat de kosten daarmee omlaag zijn gegaan. Dat komt omdat wat u vastlegt in vrijwel alle gevallen op het accountantskantoor nog een keer wordt vastgelegd. SDR Account maakt daar een einde aan. Wat u invoert kan de accountant eenvoudig inlezen in vrijwel alle professionele administratiepakketten.

Lees meer...

RUITER Technology B.V.
Raam 4
2801 VM
Gouda

T 0182 - 548 376
E sales@ruittech.nl