SDR Account Server - Voor de Accountant

SDR Account Server is een voor en in de accountantspraktijk ontwikkelde software waarmee het mogelijk wordt de administratieve dienstverlening efficiënt uit te voeren. De gedachte achter SDR Account is dat cliënten in staat moeten worden gesteld om op een eenvoudige manier administratieve gegevens vast te leggen en het accountantskantoor geen tijd meer hoeft te steken in het boeken van de mutaties.

Belangrijk punt is dat SDR Account werkt in combinatie met vrijwel alle professionele administratiepakketten. Als kantoor kunt u dus uw huidige pakket blijven gebruiken.

De werkwijze waarbij het kantoor eerst de administratie codeert, vervolgens de mutaties gaat invoeren en daarna de computeruitdraai controleert is met deze software verleden tijd. De cliënt voert op eenvoudige wijze basismutaties in, stuurt deze door samen met een download van de bankmutaties, u importeert deze mutaties in het pakket en vervolgens is de administratie vrijwel gereed. Het pakket vindt moeiteloos terug welke mutaties er plaats vinden en codeert veel van de mutaties automatisch. Vervolgens codeert u af met gebruikmaking van de intelligente opties die het pakket u biedt. Afhankelijk van de wijze waarop u uw cliënt instrueert, blijkt in de praktijk dat uw urenbesteding terug te brengen is tot 10% van de huidige tijd die in het verwerken van administraties gaat zitten.

Bijkomend voordeel is dat door deze nieuwe manier van werken het afcoderen van de mutaties normaal gesproken op een andere plaats op uw kantoor komt te liggen en de kwaliteit sterk verbetert. Naast efficiencyvoordeel in het administratieve proces levert dat ook nog eens tijdwinst op bij het samenstellen van de jaarrekening.

Benieuwd naar SDR Account Server en onze filosofie over “het nieuwe werken”, wij demonstreren het u graag. Geef ons een uur van uw tijd en u ziet dat het mogelijk is met administratieve dienst-verlening weer geld te gaan verdienen.

Terug naar producten...

RUITER Technology B.V.
Raam 4
2801 VM
Gouda

T 0182 - 548 376
E sales@ruittech.nl